Sporočilo
Piškotki

Kaj so piškotki?

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani. Če ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev. Sam piškotek ne vsebuje in ne zbira informacij o identiteti posameznika.


Zakaj so piškotki potrebni?

S pomočjo piškotkov vam lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani. Tako se v piškotke lahko beležijo vaše nastavitve, vnosi v spletne obrazce in informacije za prijavljene uporabnike.

Osnovne funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. V spletnih trgovinah se namreč v piškotke beležijo izdelki v nakupovalni košarici, priljubljeni izdelki, ostali podatki o nakupu itd.

S pomočjo piškotkov lahko beležimo statistiko spletne strani in tako lažje odkrijemo in odpravimo morebitne napake ter vam ob naslednjih obiskih ponudimo boljšo vsebino oz. primernejšo ponudbo.

S pomočjo piškotkov vam morebitni oglaševalski partnerji lahko servirajo relevantne oglase.

Nekateri piškotki so nujno potrebni za samo delovanje spletne strani, medtem, ko se ostali lahko shranijo, le če se s tem strinjate.


Seznam piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, ki so potrebni za pravilno delovanje sistema. Ti piškotki ne uporabljajo nobenih vaših podatkov in se z njimi ne zbira nobenih informacij.

Onemogočenje piškotkov

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. V nastavitvah brskalnika lahko piškotke kadarkoli izklopite. Informacije o nastavitvah za piškotke v posameznih brskalnikih so na voljo na spodnjih povezavah:


Če piškotke izklopite, spletna stran ne bo delovala optimalno oz. bodo nekatere funkcionalnosti onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov bo brskalnik še vedno pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.

Piškotke Google Analytics je mogoče onemogočiti tudi s pomočjo navodil, ki so na voljo preko spodnjih povezav:

 

URNIK OBRATOVANJA

PON.  - ČET.
PETEK
SOBOTA
NEDELJA
17.00 - 22.00
17.oo - 24.oo
14.oo - 24.oo
14.oo - 22.oo
LOKACIJAbullet_arrow_16

Bowling Epicenter Postojna se nahaja na obrobju Postojne v hotelu Epicenter. Za obiskovalce so na voljo brezplačna parkirišča.

KONTAKTIbullet_arrow_16

Telefon  05 700 22 99 / 88
e-mail: bowling@epicenter-on.net